2015. aug 15.

Fotózás és gyűjtés

írta: Rékuuu
Fotózás és gyűjtés

Egész héten kínzott a kánikula,mert a protkóm, mint egy szivacs, úgy gyűjti be a meleget, és "ügyesen" benn is tartja. Ha 35 fok van odakinn, a protkóban plusz 10-15 fokkal több, bár Nünüke eddig jól bírja. De jövő nyáron felköltözöm a leghűvösebb helyi völgyecskébe arra a pár forró hónapra, és a patakban fogok pancsizni a "Balcsi" helyett. A hegyekbe föl!!!

Kicsit aggódva szerveztem meg a nagy meleg miatt kedves ismerősömmel, Fatival a fotózást, de a végére minden nekünk kedvezett. Csodás hűvös szellőt kaptunk, a napocska is visszább vette a sugarait, és még egy kicsi pillangó is odajött hozzánk pacsizni fotózás közben. Remek délután volt! Íme itt jönnek a fotók (pár teaser még csak) :

 1.JPG7.JPG4.JPG14.JPG13.JPG

 A csodás fotókért nagy hála és köszönet Turovszki-Mancz Fatime Nórának! Itt elérhetitek a többi munkáját is:                                                                       Fati Photography

GYŰJTÉS!

A mostani bejegyzésben egy nagyon fontos Hétköznapi hősök játékra invitálnálak Titeket. Régi gimnazista barátom (egy talpig becsületes, önzetlen emberről van szó), Bonnyai Sándor elindított egy gyűjtést a kárpátaljai gyermekek megsegítésére. Főként a szeptemberi iskolakezdés és az élelmiszer drágulás jelent nagy problémát a gyermekes családoknak, el nem tudjuk képzelni, milyen nehéz anyagi helyzetben vannak. Ezért kérlek Titeket, ha tehetitek, nézzetek szét a lakásban tanszerek, írószerek után, fölöslegesség vált vonalzó, ceruza, színespapír, gyurma, bármi jöhet. Emellett tartós élelmiszert is fel lehet ajánlani, például tészta, cukor, étolaj, liszt, tartós tej stb.

Előnyt élveznek a Békés megyeiek, mert helyileg Békéscsabán zajlik a gyűjtés, de persze mindenhonnan várják a felajánlott kedvességeket. 

Itt található az esemény linkje

Bonnyai Sanyi elérhetősége:
0620-378-54-39

Szólj hozzá