2016. nov 11.

Szeretni és szeretve lenni

írta: Rékuuu
Szeretni és szeretve lenni

Téves azt gondolnunk, hogy az életünk végtelen, és még millió időnk van a halál előtt. Bullshit.

Mindig mindent halogatunk(most nincs pénzem, időm, energiám), embereket hagyunk kisétálni az életünkből, akiket egyébként szerethetnénk, napról napra ugyanazt az egysíkú teendőket csináljuk, mondván: úgyis lesz még bőven idő "tenni".          
Pedig ez is csak egy olyan illúzió, ami megvezet és vakvágányra terel. Nincs arra SEMMI garancia, hogy másnap fel tudsz kelni az ágyból, vagy egyáltalán ki tudnád nyitni a szemed. Ahogy arra sincsen semmi biztosíték, hogy az általad fontosnak tartott személy szintén létezni fog (ebben a világban) holnap is.

tgd_4936.jpg

Egyetlen egy dolog örök: a jelen gyönyörű pillanata. MOST minden adva van, minden lehetőség a vak szemeink előtt hever. Érintsd meg a másik embert, mosolyogj rá, mutasd ki neki a szeretetedet, és szeresd mindeneddel!!! Éld vele át azt, amit csak lehet. Hiszen ezért születtél erre a világra, hogy szeress és szeretve legyél. Szeresd a hivatásod tiszta szívvel, a szerelmedet, a családodat, az utcaseprőt és az ismeretlen ismerősöket is. Mindannyian ugyanonnan jövünk és ugyanoda tartunk.

Egy jó barátom (a Pista) mondta nekem ezt: "Réka, az életet meg kell élni." ... Most értem igazán, miről is beszélt.

 

Tömörség van, emberek,

Réka

Szólj hozzá

boldogság szeretet carpe diem csodaélet